مراسم اهدا جوایز پنجمین و ششمین دوره جایزه فیزیک بهداشت سیمین همزمان با افتتاحیه ی ششمین کنفرانس ایمنی پرتوهای یونساز و غیر یونساز برگزار گردید.
این مراسم در تاریخ 11/05/1400 از ساعت 9 لغایت 10 در محل سالن آمفی تئاتر مرکز تحقیقات سلامت و کشاورزی البرز با حضور جمعی از مدیران و مسئولان سازمان انرژی اتمی، اساتید دانشگاه ها، صاحب نظران و اعضای انجمن برگزار شد.
جلسه با قرائت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. سپس آقایان دکتر کاردان (رئیس انجمن)، دکتر رحیمی خوشمکانی (مدیر کل دفتر حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژی اتمی ایران)، دکتر رئیسعلی (رابط ملی همکاری های تکنیکی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی)، دکتر ضیائی (استاد پژوهشگاه علوم و فنون هستهای، سازمان انرژی اتمی) و دکتر ملکی (استاد پژوهشگاه علوم و فنون هستهای، سازمان انرژی اتمی) سخنرانی کردند. همچنین اطلاعاتی در مورد اهدای جایزه سیمین در هر سال به ارائه کنندگان طرح های برگزیده در زمینه فیزیک بهداشت و حفاظت در برابر اشعه، به حاضران داده شد. در نهایت با توجه به توانمندی بالقوه انجمن بر ضرورت همکاری فعالانه ترِ اعضای انجمن تاکید شد.
در نهایت به برگزیده گان پنجمین و ششمین دوره جایزه ملی فیزیک بهداشت سیمین به شرح زیر جوایز و لوح تقدیر اهدا گردید و با تشویق حاضرین در جلسه از دانشجویان برگزیده تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است که مبلغ جایزه در پنجمین دوره آن پنج میلیون تومان بود اما در ششمین دوره جایزه، هیئت امناء جایزه این مبلغ را به ده میلیون تومان افزایش دادند.
نفر اول پنجمین دوره جایزه : آقای آرمین مسیبی عمیدآبادی
از پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای
استادان راهنما:جناب آقای دکتر فرهود ضیائی و آقای دکتر شهریار ملکی
تحت عنوان: طراحی و ساخت یک دزیمتر فعال بر پایه نانوکامپوزیت پلی استایرن- نانولوله کربنی
نفر اول ششمین دوره جایزه : آقای امیرمحمد بیگ زاده بریس
از پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای
استادان راهنما: جناب آقای دکتر فرهود ضیائی و آقای دکتر محمدرضا رشیدیان وزیری
تحت عنوان: طراحی و ساخت کالریمتر استاندارد در سطح درمانی با بهرهگیری از باریکههای لیزر
و در آخر مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز به عنوان دبیرخانه جایزه فیزیک بهداشت سیمین از همه دانشجویان عزیز و اساتید گرانقدر که با تلاش و کوشش بسیار با انجام طرح¬های پژوهشی ارزنده خود در زمینه فیزیک بهداشت پرتوها و ارسال آن به دبیرخانه جایزه، به ارتقاء سطح فرهنگ کار با پرتوها در کشور کمک نمودند، تقدیر و تشکر می نماید. جا دارد از کمکهای ارزنده انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران و مدیریت محترم این انجمن جناب اقای دکتر کاردان نیز صمیمانه سپاسگزاری نماید.