Loading...
لطفا جهت بهتر دیده شدن سایت از مروگر های Google Chrome گوگل کروم و Mozilla Firefox مرورگر فایرفاکس استفاده کنید

اهدا جایزه فیزیک بهداشت سیمین سال 1399


635

یرو اطلاع رسانی پیشین، مراسم اهداء جایزه فیزیک بهداشت سیمین،که قرار بود در تاریخ چهاردهم اسفند ماه سال 1398در سالن دکتر حسابی سازمان انرژی اتمی تهران برگزار شود، به علت شیوع بیماری covid 19 برگزار نگردید. متاسفانه این پاندمی همچنان ادامه دارد و به همین دلیل; جایزه برندگان پنجمین دوره، مستقیما برای ایشان ارسال گردید. امیدواریم در مراسم بعدی اهدا جایزه از برندگان این دوره نیز تقدیر به عمل آید.

همچنین از همه دانشجویان عزیز و اساتید گرانقدر ایشان که با تلاش و کوشش بسیار با انجام طرحهای پژوهشی ارزنده خود در زمینه فیزیک بهداشت پرتوها و ارسال آن به دبیرخانه جایزه، به ارتقاء سطح فرهنگ کار با پرتوها در کشور کمک نمودند، تقدیر و تشکر می نماید. جا دارد از کمکهای ارزنده انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران و مدیریت محترم این انجمن جناب اقای دکتر کاردان نیز صمیمانه سپاسگزاری نماید.

در نهایت از مدیریت محترم شرکت پارس ایزوتوپ، اسپانسر مراسم اهداء جایزه نیز قدردانی و سپاسگزاری نموده و برای ایشان آرزوی توفیق بیش از پیش می نماید.

اسامی برندگان پنجمین دوره جایزه ملی فیزیک بهداشت سیمین به شرح زیر میباشد:

نفر اول : آقای آرمین مسیبی عمیدآبادی

از پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای- پژوهشکده کاربرد پرتوها

اساتید راهنما:جناب آقای دکتر فرهود ضیائی و آقای دکتر شهریار ملکی

 تحت عنوان: طراحی و ساخت یک دزیمتر فعال بر پایه نانوکامپوزیت پلی استایرن- نانولوله کربنی

نفر دوم  آقای رضا ملک زاده

از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی، گروه فیزیک پزشکی

استاد راهنما: سرکار خانم دکتر پریناز محنتی

تحت عنوان: مقایسه میزان دز دریافتی پستان در آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی کرونری با و بدون استفاده از کامپوزیت های بیسموت-سیلیکونی و بیسموت-پلی اورتانی

تماس با ما

شیراز، خیابان ملاصدرا، روبروی خیابان هدایت دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه شیراز مرکز تحقیقات تابش

(+98)713-233-4033

درباره جایزه

جایزه ی سالانه ی فیزیک بهداشت سیمین با هزینه شخصی بنیانگذار این جایزه، خانم مهندس سیمین مهدی زاده نادری و با همکاری مرکز تحقیقات تابش دانشگاه شیراز و انجمن حفاظت در برابر اشعه ایران، به منظور پیشرفت و تشویق دانشجویان رشته های مرتبط با پرتوها (مهندسی هسته ای، فیزیک پزشکی، فیزیک هسته ای، رادیولوژی، رادیوبیولوژی، مهندسی بهداشت محیط، مهندسی بهداشت حرفه ای و سایر رشته ها)، در نظر گرفته شده است.